Antalya Plajları

Antalya Plajları yazımızda, tatile geldiğinizde renkleri, konumu, manzarası ve tesisleri ile gidebileceğiniz en iyi Antalya plajlarını tek tek sıraladık. Yazımızı şehrin merkezindekiler ile diğer ilçelerdekilere göre bölerek anlatacağız. Böylece hangi ilçede neler var daha rahat öğrenme şansınız olacak. Aynı zamanda Antalya halk plajları da komple yazımızda bulunuyor. Hazırsanız 65 adetlik dev listemizi anlatmaya başlayalım!

İçindekiler

Antalya Merkezdeki Plajlar

Konyaaltı Plajı

Dünyaca ünlü plajlar için liste yapılsa herhalde burası da listede olurdu. Artık Antalya’nın simge yerlerinden birine haline gelmiş Konyaaltı Plajı, şehrin merkezini neredeyse boydan boya kaplayan dev bir plaj. Bu nedenle uzunluk ve genişlik olarak en yoğun zamanlarda bile kalabalığı kaldırabiliyor rahatlıkla.

Doğal güzellik!

İster şemsiye ve şezlong kiralayın, isterseniz kendi şemsiyeniz ile plajı kullanın. Ayrıca plaj komple taşlık. Bu nedenle deniz ayakkabısı kullanırsanız konforunuz artar. Tabii deniz taşlık olunca haliyle son derece berrak oluyor. Yalnız hemen ekleyelim, deniz hızlı derinleşiyor. Bu nedenle çocuklu aileler dikkat etmeli.

Google Maps konumu için tıklayın.

Sarısu Kadınlar Plajı

Türkiye’deki sadece kadınların girebildiği nadir plajlardan biri burası. Sabah 9 ile akşam 18 saatleri arasında sadece kadınların kullanımına açık durumda ve giriş ücretsiz. Ayrıca şezlong 10 TL, şemsiye ücreti ise 5 TL.

Ortada gördüğünüz bölüm ile ayrılıyor plaj.

Bu tip bir plaj arayanlar için bu iyi bir şey. Ancak hemen yan tarafında kadın erkek karışık girilebilen yer de olduğu için tamamıyla dışarıdan görünmeye kapalı da diyemiyoruz. Tercih sizin.

Google Maps konumu için tıklayın.

Mermerli Plajı

Antalya Kaleiçi’nin hemen yanındaki plaj oluyor burası. Tarz olarak Kaş ve Kalkan’daki plajlara benziyor. Giriş ücreti 30 TL. Ayrıca su tertemiz ve son derece berrak. Biz gittiğimizde dalga da pek yoktu. Buranın özellikle hizmet kalitesinden son derece memnun kaldığımızı eklemek istiyoruz. Örneğin 45 TL’ye şezlongunuza kahvaltınız bile geliyor, hem de pek lezzetli…

Google Maps konumu için tıklayın.

Dar görünüyor ama deniz şahane.

Muratpaşa Plajı

Falezlerin deniz ile birleştiği diğer güzel plaj ise burası. Özellikle bir belediye işletmesi olmasına rağmen hizmet kalitesi üst düzeyde göründü bize. Denizinin berraklığı, mavi tonlarının güzelliği ve ulaşım kolaylığı ile özellikle şehir merkezinde kalıyorsanız şans vermenizi öneririz.

Google Maps konumu için tıklayın.

Muratpaşa Antalya İnciraltı Plajı

Antalya Plajları yazımızın favori plajlarından birisi burası. Kısaca yazalım: Falezlerdeki plajlar arasında en iyi yer burası. Yine Muratpaşa Belediyesi’nin işlettiği bir yer burası. Ve belediye yine iyi iş çıkarmış durumda.

Kalabalık ama ortam nezih.

İşletmesinin güzel olması haricinde plajın bulunduğu yerin doğal konumu da fevkalade. Falezlerden denize girmek sanki bir havuzdaymış hissi uyandırıyor insana. Sonuç olarak, üst düzey kaliteli tesis ve iyi deniz arıyorsanız öneririz.

Google Maps konumu için tıklayın.

Konserve Halk Plajı

Belediyenin işlettiği güzel bir plaj daha… Muratpaşa Belediyesi bu konuda gerçekten örnek alınmalı diğer yerlerce.

Şezlong 10 TL, şemsiye de 10 TL. Kafesinin fiyatları özel işletmelere göre çok daha makul. Deniz güzelliği olarak diğer falez plajlar ile benzer durumda.

Google Maps konumu için tıklayın.

Fener Plajı

Eğer yüzmeyi iyi biliyorsanız ve suyun altına merakınız var ise Antalya merkezde özellikle buradan denize girmenizi öneririz. Çünkü kayalıkların üzerinde denize girip, su altındaki yaşamı gözlemlemek için en ideal yer burası. Ayrıca tuvalet, duş ve giyinme kabini olmadığını da ekleyelim. Bununla beraber buraya genelde güneş gelene kadar ortam serinken girip, sonra başka yere geçmek en mantıklı hareket olacaktır.

Google Maps konumu için tıklayın.

Lara Halk Plajı

Antalya merkezdeki nadir kum plajlardan biri. Oldukça da geniş ve uzun. Ancak sorun şu ki, biraz bakımsız geldi bize. Ya da Temmuz ayında aşırı kalabalık olduğu içindir bilemiyoruz…

Sıcak kumlardan serin sulara.

İsteğe bağlı olarak şezlong ve şemsiye de kiralayabilirsiniz ve ücretleri 20 TL. Ayrıca arka tarafta piknik ve mangal yerleri de bulunuyor.

Google Maps konumu için tıklayın.

Kundu Halk Plajı

Harika bir kumsal işin doğrusu… Ancak otellerin yoğun olduğu bir bölgede yer almasından ötürü plaja ait tesisler yetersiz durumda. Hatta hiç yok desek daha doğru olur. Öyle ki, plajdayken en yakın büfe ya da market 500 metre mesafede bulunuyor. Kısacası, tedarikli gelecekseniz harika bir plaj. Ancak konfor ve hizmet arıyorsanız size göre değil.

Google Maps konumu için tıklayın.

Belek Halk Plajı

Çevre düzenlemesi, temizlik ve tesis bakımından harika bir plaj. Özellikle de yenilenmiş bölümlerini görünce keşke her plaj böyle iyi işetilse diye iç geçirmeden edemedik! Darısı diğer plajların başına diyelim.

En beğendiğimiz yerlerden oldu burası.

Plaja giriş ve otopark ücretsiz. Ayrıca şezlong ve şemsiye kiralamak isterseniz ücretleri 5 TL, ki gayet makul. Duş, tuvalet ve giyinme kabini ise ücretsiz. Kumsal olan plajda, yumuşacık kumlara basarak denize adım adım gitmek, özellikle de akşam üzeri inanılmaz keyifli oluyor.

Google Maps konumu için tıklayın.

Boğazkent Halk Plajı

Plajı çakıl taşlarından oluşuyor. Bu nedenle bir kumsal gibi konforlu değil haliyle. Tabii taşlık plajlarda genelde olan çabuk derinleşme durumu burada da var. Sonuç olarak eğer bu bölgedeyseniz gelinebilecek bir yer. Ancak uzaktaysanız sadece buraya gelmek içiin yol gitmeye bizce değmez.

Google Maps konumu için tıklayın.

Antalya Kumluca Plajları

Mavikent Plajı

Genellikle sakin, çok uzun bir plaj burası. Yalnız baktığı yön nedeniyle genelde dalgalı olduğunu da belirtelim. Ayrıca genelse sessiz ve sakin bir yer olduğu için kamp ve piknik için de uygun bir yer. Bununla beraber denizin çok hızlı derinleştiğini ve denizin minik taşlardan oluştuğunu da söylemek gerekiyor. Sonuç olarak tatilinizde daha az kalabalık yerler arıyorsanız aklınızda bulunsun.

Google Maps konumu için tıklayın.

Sessiz, sakin ve güzel.

Kargılı Dere

Buraya gelmeyi düşünüyorsanız baştan uyaralım: Arı problemi var. Biz Temmuz ayında buradaydık ve durum böyleydi. Arı alerjiniz varsa aman dikkat diyoruz.

İniş yolunu inerken sıkıntı yok ancak çıkarken araçla yokuşu çıkamama riskiniz var. Tüm bu sorunların haricinde arkası orman önü deniz olan bir cennet burası. Ayrıca çeşme ve tuvalet de bulunan yer, özellikle kamp yapmak için son derece ideal.

Google Maps konumu için tıklayın.

Yeşil ve mavi.

Papaz İskelesi

Antalya Plajları listemizin diğer favori noktasına geldik. Piknik, kamp ve deniz keyfi için harika bir yer. Belediye tarafından konulmuş piknik masaları bulunuyor. Arka taraf çam ormanı, ön tarafı deniz… Ayrıca duş, tuvalet ve minik bir market de bulunuyor.

O kaya yuvarlanmaz değil mi diyen vardı etrafta.

Plaj taşlık komple. Bu nedenle deniz ayakkabısı bizce şart. Ayrıca çoğu taşlık deniz gibi deniz son derece berrak ve su altı dünyası gözlem için sizleri bekliyor. Yalnız kamp için bir uyarımız olacak, arı sayısı oldukça fazla ve pek rahat vermiyorlar insana. Sanki “burası bize ait, siz hayırdır?” der gibiler…

Google Maps konumu için tıklayın.

Korsan Koyu

Kumluca’daki en yoğun kamp alanlarından birisi de burası. Kamp demek doğa ile iç içe bir ortam demek bildiğiniz gibi. İşte burası da yukarıda anlattığımız Gelidonya Feneri’ne giden yolun üzerinde bulunan harika bir koy. Yalnız kamp için gördüğümüz kadarıyla tam koyun içinde kampa genelde izin verilmiyor, daha ilerideki kamp alanlarına gitmeniz istenmekte. Çünkü daha ileride 4-5 tane ücretli kamp alanı var. Böyle bir sorun yaşama riskinize karşılık bilginiz olsun.

Karagöz’den sonra 15 dakika daha stabilize yoldan giderek ulaşılan bu koyun denize giriş alanı son derece ufak. Hal böyle olunca özellikle yazın hafta sonu günlerde kalabalık olduğunu da söylemek gerekiyor. Tabii neden bu kadar kalabalık? Çünkü arkası orman, önü mükemmel bir deniz var burada! Ayrıca denizin renkleri o kadar güzel ki, insan kalabalık vs. takmadan gelmişken şu denize girmeden dönmeyelim deyip hızlıca denize doğru gidiyor kendiliğinden…

Google Maps konumu için tıklayın.

Balıkçı Koyu

İnternette tatil fotoğrafları ararken bazen adeta suyun üzerinde uçuyormuş gibi görünen tekneler görürsünüz. İşte burada o uçan teknelerden var! Çünkü su o kadar berrak ve sakin ki, teknelere yukarıdan baktığınızda işte o görüntü oluşuyor!

Sağda ileride görünen yer de Adrasan Koyu.

Adrasan sahiline 8-10 dakika mesafede bulunan bir balıkçı köyü burası. Özellikle Adrasan’a geldiyseniz burayı görmeden dönmeyin diyoruz çünkü bu renkler içinde, bu berraklıkta ve orman ile denizin buluştuğu yerde denize girmek her zaman denk gelmeyebilir…

Google Maps konumu için tıklayın.

Adrasan Koyu

Antalya’nın en güzel koylarından biri… Plajı yola doğru kum, denize doğru taşlık. Bu nedenle deniz son derece berrak. Sahil boyunca tekneler olsa da, sabah 10’da gidip, akşam 5’te döndükleri için aradaki saatlerde plaj komple rahat durumda.

Şimdi de yukarıdan görelim.

Genelde sessiz, sakin ve huzurlu bir yer burası. Sahilin bakımlı olması da büyük avantaj. Ayrıca girişin ücretsiz olduğu bu koyda şezlong kiralama ücreti ise 10 TL.

Google Maps konumu için tıklayın.

Olimpos Plajı ve Çıralı Plajı

Olimpos, bu bölge için özel yerlerden. Çünkü tatil konsepti olarak diğer yerlere göre daha farklı. Ağaç ev, bungalov ev ve kamp konsepti burada ağır basıyor. Olimpos sahile giden yolda, yol boyunca sağda solda bu şekilde çok sayıda tesis var. Peki plaj nasıl? Açıkçası fazlasıyla harika!

Renklerin güzelliği…

Upuzun bir plaj. Arkası yüksek bir tepe ve ormanlık bölge. Plajın sağ tarafı ise Olimpos Antik Kenti’nin bulunduğu yer. İşte böyle özel bir yer burası. Ayrıca plajın taşlık olduğunu ve denizin pek de sığ olmadığını ekleyelim.

Çıralı Plajı ise Olimpos Plajı’nın devamında bulunuyor. Temelde benzer plaj ve deniz özelliklerine sahipler. Yalnız aralarında önemli bir farkı var. Eğer denize girmek için Olimpos’tan devam ederseniz, denize ulaşmak için antik kentten geçmeniz gerekiyor ve giriş ücretli ya da müze kart lazım. Ancak Çıralı’dan devam ederseniz denize ulaşmak için ücret vermeniz gerekmiyor.

Olimpos Plajı’nın Google Maps konumu için tıklayın.

Çıralı Plajı’nın Google Maps konumu için tıklayın.

Adrasan Suluada

Antalya Plajları yazımızın en özel yerlerinden biri burası! Bu nedenle eğer Suluada’ya gelecekseniz, buraya özel hazırlık yapmak gerekiyor. Peki nedir bu hazırlıklar? Öncelikle yanınızda fotoğraf makineniz varsa buraya gelirken mutlaka getirin. Su altını gözlemlemek için şnorkel ya da deniz gözlüğü de burası için olmazsa olmazlardan. Ayrıca tekne turu ile buraya ulaşıldığı için kalabalık sezonda geldiyseniz 2-3 gün önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

Ne kadar güzel olduğunu anlamak için orada bulunmanız lazım!

Suluada’ya geldiğinizde buranın tam bir doğal güzellik olduğunu göreceksiniz. Minicik bir ada. Ancak o minicik adanın öyle bir denizi ve koyu var ki, çoğu büyük yere taş çıkartır! Türkiye’deki en iyi plajlardan biri desek herhalde abartmış olmayız…

Adrasan’dan kalkan tekne turları ile gelebileceğiniz Suluada’ya tekne turu ücreti 120 TL civarında. Bunun içinde öğle yemeği de dahil. Yemekte ise balık ya da tavuk ve yanında salata servis ediliyor. Siz yemeği boşverin de, asıl denize odaklanın deriz. Yemek bir şekilde yenir ancak böyle güzel yer her zaman denk gelmez!

Antalya Manavgat Plajları

Side Halk Plajı

Komple kumsaldan oluşan ve son derece uzun bir plaj burası. Adından da anlayacağınız gibi giriş ücretsiz. Deniz diğer yerlere göre daha sığ olduğu için özellikle çocuklu aileler için de uygun. Yalnız öğleden sonra genelde dalga boyu artıyor, aklınızda bulunsun.

Upuzun ve incecik kumsalları ile harika bir tatil yeri.

Şezlong ve şemsiye kiralayabileceğiniz plajda, maalesef biraz bakım problemi var. Ya da biz en kalabalık zamanında (Ağustos) gittiğimiz için kalabalıktan işler bu kadar yetişiyordu bilemiyoruz. Ayrıca plajın hemen arkasında zincir marketler ve büfeler bulunuyor. İhtiyaçlarınızı oralardan karşılayabilirsiniz.

Side’de sahilin hemen yanında yan yana dizilmiş onlarca otel var. Ve bu otellerin de aslında aynı plajı kullandıklarını bilmek gerekiyor. Tabii oteline göre çok daha iyi bir hizmet karşılığında yapılıyor bu iş. Vereceğiniz ücret de haliyle ona göre…

Google Maps konumu için tıklayın.

Çolaklı Halk Plajı

İncecik kumlara sahip burası. Aslında Side Halk Plajı’nın devamında yer burası. Bu nedenle benzer doğa özelliklerine sahip. Buraya da giriş ücretsiz ve şemsiye ile şezlong kiralayabilirsiniz. Ücret genelde 20 TL civarında.

Akdeniz akşamları…

Plajın bu ücretsiz olan kısmının yanında diğer yerler gibi oteller ve onların işlettiği plajlar başlıyor. Yine de aklınızda bulunsun kıyılar herkesin kullanımına açık olduğu için gidip kullanabilirsiniz denizi…

Google Maps konumu için tıklayın.

Evrenseki Halk Plajı

Bizce Manavgat’taki, hatta Antalya’daki en güzel plajlardan biri burası! Bu nedenle Antalya Plajları listemizin en iyi yerlerinden diyelim. Plaja giriş ücretsiz ancak şezlong ve şemsiyeler ücretli. 20 TL civarına kiralayabilirsiniz.

Manavgat’ın en iyi planlarından.

Yaz tatili deyince aklınıza deniz, kum, güneş geliyorsa ve yolunuz Side’ye düştü ise bu plaja gelip denize girmeden buradan dönmemenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz. Çünkü kumsalı incecik kumlardan oluşuyor, deniz sığ, plaj bakımlı, duş ve tuvaletler muntazam. Ayrıca masmavi denizinin mavi bayraklı oluşu, harika gün batımı manzarası ile tek kelimeyle buraya “bayıldık”!

Google Maps konumu için tıklayın.

Kumköy Plajı

Side’de diğer plajlara göre daha az bilinen ve tavsiye edilen bir yer olmasına biz çok şaşırdık. Çünkü burası da gerçekten güzel ve tertemiz. Sadece yanında akan dereden bazen kirli su aktığını ve sıkıntı olabildiğini söyledi burada yaşayan insanlar aklınızda bulunsun.

Özellikle dalga varken fazlasıyla eğlenceli oluyor!

Bu plaj da son derece sığ ve incecik kuma sahip. Bu satırları yazarken şimdi tatilde olsak diye de iç geçirmedik değil işin doğrusu… Güzel hatıralar biriktirmişiz demek ki, darısı başınıza.

Google Maps konumu için tıklayın.

Kleopatra Plajı

Türkiye’de kaç tane benzer isimle plaj var biz artık sayamıyoruz ancak bir tane de burada bulunuyor. Yalnız bu plaj diğerlerine göre oldukça farklı! Çünkü bir tarafı deniz, bir tarafı ise Manavgat Nehri’nden oluşuyor. Sıcak Akdeniz sularından sıkıldınız ve serinlemek (ya da donmak) mi istiyorsunuz buyurun arka tarafa geçip orada devam edin suya girmeye…

Bir tarafı dere, bir tarafı deniz…

Ayrıca burada tekne turları da yapılıyor. Bunları saatlik ve günlük olarak ikiye ayırmışlar. Bizce günlük olana katılmak daha mantıklı. Çünkü 3 farklı yerde duruyor ve mola yerlerinden biri işte burası…

Google Maps konumu için tıklayın.

Kızılot Halk Plajı

Merkezden uzak, sessiz ve sakin yer arıyorsanız burayı öneririz. Yalnız her güzelin bir kusuru vardır, buradaki kumsal diğer yerler kadar iyi değil. Çünkü kayalık bölümleri de bulunuyor. Plajın işletmesi Manavgat Belediyesi’ne ait ve giriş ücreti 1 TL. Ayrıca şezlong ise 5 TL. Bu fiyatlara rağmen temizlik ve bakım çok iyi durumda. Belediyeyi tebrik etmek gerekiyor, keşke her yer böyle olsa…

Google Maps konumu için tıklayın.

Antalya Kemer Plajları

Kemer’i semtlerine göre de ayırdık. Ne kadar detay, o kadar bilgi sonuçta.

Beldibi’nde Yer Alanlar

Çöplük Koyu

Burası aslında isimsiz bir koydu. Hatta bazı kişiler Gizli Koy da diyordu. Yalnız son zamanlarda Çöplük Koyu olarak işaretlenmiş Google’a. Bunun maalesef nedeni yakınındaki yol inşaatındaki molozların koyun yakınlarında bırakılması. Ayrıca burayı Kemer yazımızın içine dahil ettik. Çünkü her ne kadar çok yakın olmasa da, Antalya merkezine göre Kemer’e daha yakın.

İsmi hariç her şeyi güzel.

Muhteşem bir deniz ve koy burası. Yakınındaki otel inşaatı yapılana kadar araba ile ulaşabiliyordunuz. Ancak araba ile yolun kapatıldığı yere kadar gidip, sonra 500 metre kadar yürümeniz gerekiyor. İşte tüm bu engelleri aşıp koya varmayı başarırsanız turkuaz rengindeki deniz ve harika bir koy sizi bekliyor. Size tavsiyemiz koya mümkün mertebe az eşya ile inilmesi. Çünkü dönüşte yorgunluk da eklenince o yol bitmiyor…

Google Maps konumu için tıklayın.

Turkuaz Beach

Tatilde İngilizce ya da Rusçanızı geliştirmek istiyorsanız gidebileceğiniz yine nefis bir deniz burası. Biz gittiğimizde yabancı turist oranı o kadar yüksekti ki, Türkçe konuşan neredeyse duymadık desek abartmış olmayız herhalde.

Deniz taşlık Aynı zamanda taşlar biraz da büyük. Bu nedenle deniz ayakkabısı şart. Şezlong ve şemsiye bulunuyor. Yalnız bakımsız durumdalar. Çok yüksek beklentiye giymeyin kısacası bu konuda. Girişin de ücretsiz olduğunu ekleyelim.

Google Maps konumu için tıklayın.

Beldibi Halk Plajı

Etrafta herhangi bir işletmenin olmadığı bir yer burası. Deniz tertemiz ve aynı zamanda taşlık. Bundan ötürü deniz ayakkabısı olmazsa olmaz burada. Kendi şemsiyeniz ile gitmenizi tavsiye ederiz eğer tercih edecekseniz.

Google Maps konumu için tıklayın.

Taşlar biraz büyük ama mekan iyi.

Göynük’te Yer Alanlar

Göynük Plajı

Etrafta işletme bulunmayan diğer plaj da burası. Ayrıca mangal ve çadıra da izin verilmiyor. Kendi şemsiyeniz ile gelmenizi tavsiye ederiz tüm bu nedenlerden ötürü. Denizi tertemiz ve oldukça berrak. Tabii taşlık burası da. Aynı zamanda duş, tuvalet ve giyinme kabini de bulunmuyor.

Google Maps konumu için tıklayın.

Göynük Halk Plajı

Belediyeye ait bu plaja giriş ücretsiz. Eğer şezlong kiralamak isterseniz ücreti ise 10 TL. Kafe bölümü de bulunuyor. Denizi kum ve taş karışık ancak diğer yerler kadar rahatsız edici boyutta değil bu taşlar.

Denizden karaya nefis manzara.

Yalnız sıkıntı şu ki, büyük bir plajın çoğu bölümü otellerce kapatıldığı için çok ufak bir yer halk plajı olarak kalmış. Yazın yoğun zamanlarda yer bulmakta zorlanabilirsiniz.

Google Maps konumu için tıklayın.

Kındıl Çeşme

Kemer’de kamp, mangal ve piknik yaparken, bir yandan denize girmek için ideal yerlerden biri. Aynı zamanda oldukça sessiz ve sakin. Deniz hemen derinleşse de, tertemiz olduğu için suyun altını görerek büyük keyif gerçekten de.

Geniş ve sakin bir yer genelde.

Girişin ücretsiz olduğu bu yerde, plaj kısmının hemen arkasında ufak bir kafe var. Oradan ufak tefek alışverişinizi yapabilirsiniz.

Google Maps konumu için tıklayın.

Kemer Merkezinde Yer Alanlar

İlçenin merkezine kadar geldik. Merkezde de çok sayıda plaj bulunuyor. Zaten Kemer onlarca güzel plajı ve koyu ile bu nedenle popüler aslında. Şimdi merkezdekilerle devam edelim.

Kemer Plajı

Genelde özel işletmelere ait plajların olduğu, ancak aynı zamanda belediyenin de işlettiği yerlere ait karışık bir kumsal burası. Ağırlıklı olarak ufak çakıl taşı benzeri taşları var ve deniz diğer yerlere göre daha sığ durumda.

Renkler gerçekte çok daha iyi!

Halk plajı kısmı biraz ufak olduğu için özellikle resmi tatillerde oldukça kalabalık oluyor. Hafta sonu günlerinde ise erken gidip yer kapmanız lazım.

Google Maps konumu için tıklayın.

Ay Işığı Plajı

Antalya Plajları yazımızın en iyi plajlarından birine geldi sıra. Burası bizce Kemer’deki en iyi plaj çok açık arayla! Peki neden? Çünkü deniz genelde kumdan oluşuyor. Koy olduğu için diğer yerlere göre daha az dalgalı ve son derece sığ. Yani Kemer’de çocuklu aileye uygun plajlardan biri diyebiliriz.

Her şeyiyle mükemmel!

Plajın bulunduğu konum o kadar güzel ki, özellikle plajın sağ tarafına doğru baktığınızda göreceğiniz Olimpos Sahil Milli Parkı’nın güzelliği insanı büyülüyor… Buranın problemli olan kısmına gelelim şimdi de. Halk plajı olarak ayrılan kısım biraz dar maalesef. Diğer yerler beach denen işletmelere ait. Bu nedenle yoğunluktan ötürü muhtemelen oralara gitmek durumunda kalacaksınız. Ancak tatile gidenlerin bu ihtimalle karşılaşma durumlarını bildikleri için sorun olmayacaktır diye tahmin ediyoruz.

Google Maps konumu için tıklayın.

Çamyuva Plajı

Sessiz, sakin ve huzurlu bir yer arıyorsanız burayı listenizin başlarına alabilirsiniz. Aynı zamanda kamp yapmaya uygun yerleri de bulunuyor. Çakıl ve kum karışımı plajı ve masmavi suyu ile biz burada yarım gün geçirdik ve güneşi de batırdık. Bu nedenle huzurlu ve dinlendirici bir gündü.

Güzel bir yaz gününden kalma…

3 kilometre uzunluğunda oldukça uzun bir plaj burası. Haliyle aşırı kalabalık da olmuyor. Kendinizi yemyeşil orman ve masmavi Akdeniz’e bırakmanız için tavsiye ederiz.

Google Maps konumu için tıklayın.

Tekirova’da Yer Alanlar

Tekirova Plajı

Kemer’deki çoğu plaj gibi taşlık bir plaj burası. Tabii diğer taşlık yerler gibi deniz adeta havuz gibi! Mavinin tonları o kadar güzel ki, plaja indiğinizde içiniz açılıyor! Yalnız hemen ekleyelim, taşlık plajda rahat etmek için burada deniz ayakkabısı şart.

Bu büyük plajı anlatmak için en iyi konum buydu.

Plajın hemen arkasında orman ve onun arkasında da Tahtalı Dağı manzarası da bu nefis görselliği tamamlıyor. Denizde yüzerken şu Tahtalı Dağı’nın tepesine teleferikle çıksak mı diye düşünmeye başlamanız çok olası! Son olarak ekleyelim, halk plajı kısmı biraz dar kalmış durumda. Çünkü özel işletmelerin sayısı bir hayli fazla.

Google Maps konumu için tıklayın.

Cennet Koyu

Kemer’deki kamp alanları içerisinde bizim en sevdiğimiz yerlerden biri oldu burası. Öncelikle manzarası tek kelimeyle mükemmel! Ancak hemen ekleyelim, yolu biraz bozuk. Yaklaşık 3,5 kilometre kadar düşük hızda ve dikkatli gitmeniz gerekiyor.

Fotoğraf sevenler için de harika bir yer.

Koyda herhangi bir tesis bulunmuyor. Tuvalet ve duş da yok yani. Yalnız aktif çalışan bir adet çeşme bulunuyor. Çadır kurmak istiyorsanız aka taraftaki ağaçlar ve serin gölgeleri sizi bekliyor. Antalya Plajları yazımızdaki favori yerlerden biri kısacası.

Google Maps konumu için tıklayın.

Beycik Bükü

Tekirova’dan buraya ulaşım için biraz macera yaşamanız gerekiyor. Ancak yolun sonu o kadar güzel bir yere çıkıyor ki verdiğiniz emeğe değecek diyebiliriz. Özellikle son 4 kilometrelik yol eğer aracınız yüksek ve araziye uygun değilse risk taşıyor, dikkatli olmakta fayda var.

Akdeniz mavisini görmek için en güzel yerlerden.

Antalya’daki kamp alanları ya da Kemer’deki kamp alanları olarak araştırma yapıyorsanız, tatlı su kaynağı da bulunması nedeniyle burası son derece uygun. Aynı zamanda Likya Yolu’nun önemli duraklarından biri burası. Ayrıca denizinin adeta bir akvaryum gibi olduğunu da ekleyelim. Sessiz, sakin, doğa ile iç içe bir yer arıyorsanız burası aklınızda bulunsun.

Google Maps konumu için tıklayın.

Phaselis Koyu

Aşağıda buranın antik kent bölümünü detaylıca anlatacağız. Yalnız oraya gelmeden plaj kısmını da ayrıca anlatmak gerekliydi. Antik kentin liman bölümünde yer alıyor bu plaj. Bizde Kemer’deki en iyi plajlardan biri. Öncelikle bulunduğu konum zaten özel. Düşünseniz bir antik kentin içinden denize giriyorsunuz, ne kadar büyük bir şans! Plajı kum ve taş karışık ve herhangi bir tesis yok. Bununla birlikte, eğer müze kartınız varsa giriş ücretsiz.

Google Maps konumu için tıklayın.

Tarihin bittiği yerde başlayan plaj.

Atbükü’nde Yer Alanlar

Maden Koyu

Antalya ve Kemer’deki en bakir kalmış koylardan biri. Aynı zamanda Likya Yolu üzerinde bulunuyor. Şimdi gelelim buraya ulaşım kısmına. İlk olarak araçla ulaşımın bir hayli zorlayıcı olduğunu söylemek gerekiyor. Tekirova’dan ya da Kumluca’dan 12 kilometre süren dağ yollarını takip ederek ulaşabilirsiniz. Ancak araziye uygun aranız yoksa bizce macera aramayın boşuna çünkü yol sıkıntılı. Bunun haricinde yürüyerek ulaşırız diyorsanız Çıralı’dan yaklaşık 5 kilometre süren Likya Yolu’nu takip etmeniz gerekiyor. 5 kilometre de az bir yol değil. Son olarak tekne turuna katılarak da en kolay yoldan buraya ulaşmanız mümkün.

Tatlı su kaynağı burada da bulunuyor. Kamp yapmaya uygun ancak ateş yakmaya izin verilmiyor. Herhangi bir tesis de mevcut değil.

Google Maps konumu için tıklayın.

Antalya Demre Plajları

Taşdibi Plajı

Demre’deki en güzel plajlardan birisi. Tamamen taşlık ve bu nedenle de deniz son derece berrak. Sahil uzunluğu bir hayli fazla, bu nedenle aşırı kalabalığa girmiyorsunuz. Tabii diğer taşlık denizler gibi 4-5 metre sonra boy seviyesini geçiyor deniz.

Renklerin güzelliği…

Yerel işletmelere ait şezlong ve şemsiye hizmeti de bulunuyor. İki şezlong ve bir şemsiye için 40 TL ödedik biz. Yalnız özellikle akşam hava karardıktan sonra sivri sinek problemi olduğunu da ekleyelim.

Google Maps konumu için tıklayın.

Sülüklü Plajı

Eğer kamp yapmak istiyorsanız ya da çocuğunuz varsa, bu nedenle de sığ plaj istiyorsanız burayı tercih edebilirsiniz. Kumsalı harika ve denizi son derece sığ.

Sonsuz bir kumsal gibi.

Sahilde işletmeler de bulunmakta. Onların şezlong ve şemsiyelerini kiralayabilirsiniz. Ücretler Demre ortalamasında. Bununla beraber yiyecek içecek, duş, giyinme kabini imkanları da mevcut.

Google Maps konumu için tıklayın.

Çayağazı Plajı

Denize akan akarsuların etkisi ile her ne kadar suyu soğuk olsa da, Demre Kuş Cenneti içindeki Çayağazı Plajı görülmeye değer. Çünkü su o kadar berrak ki, deniz altındaki yaşamı gözleyerek yüzüyorsunuz. Deniz canlıları demişken, burada caretta – caretta kaplumbağaları ile karşılaşma ihtimalinizin son derece yüksek olduğunu da söyleyelim!

Google Maps konumu için tıklayın.

Çağıllı Plajı

Otomobil ile ulaşma imkanınız bulunmuyor. Yalnız burası Likya yolu üzerinde bulunmakta. 1 kilometre civarında patika yoldan yürüyerek ulaşmanız gerekiyor eğer tekne alternatifiniz yoksa. Ancak yol o kadar güzel ki, hiç uzun gelmiyor insana. Aynı zamanda bir taraf orman, bir taraf deniz olunca işin sonu çok güzel bitiyor! Peki nereden ulaşabiliriz? Çayağzı üzerinden Likya yolunu takip ederek ulaşabiliyorsunuz.

Plajda ufak bir işletme de bulunmakta. Ve işletmenin şaşırtıcı derecede iyi olduğunu da ekleyelim. Bunun nedeni de hem çalışanları, hem de sahibi her ihtiyacınızla ilgileniyorlar.

Google Maps konumu için tıklayın.

Çamlık Koy

Son tavsiye edeceğimiz yere geldi sıra. Böylece koy ve plajları bitiriyoruz. Buraya da kara yolu ile ulaşım imkanı yok. Genelde tekne turları yapan tekneler buraya uğruyor. Yalnız hepsi uğramadığı için tekne turuna çıkmadan önce sormanızı öneriyoruz.

Koyun bir tarafı çam ormanı, bir tarafı nefis bir deniz. Hal böyle olunca renklerin karışımı da hariak oluyor. Yalnız uyarmak istediğimiz bir konu eğer ormanlık alana girerseniz arı problemi yaşayabilirsiniz, aman dikkat.

Google Maps konumu için tıklayın.

Tekne Turu ile Gezilecek Koylar

Tekneyi kiraladınız, sıra gezmeye geldi!

Kocakarı Koyu

Muhteşem mavilikler içinde tertemiz ve berrak sularda yüzme keyfi sıkı başlangıç oldu bizim için. Karadan ulaşım olmayan bir gizli cennet diyebiliriz. Tekne turuna çıkacağınız zaman buraya uğrayıp uğramadığını da sorun. Biraz uzakta kaldığı için her tekne gitmiyor. Antalya Plajları yazımızın en iyi yerlerinden!

Google Maps konumu için tıklayın.

Zeki Yasemin Koyu

Diğer yerlere göre nispeten daha sığ bir suya sahip olması ile öne çıkıyor. Ancak dalgayı tam karşıdan aldığı için rüzgar güneyli iken dalgaya dikkat etmelisiniz.

Google Maps konumu için tıklayın.

Akvaryum Koyu

Diğer güzellik ise burası. Kara Ada ile Topak Adası’nın tam arasında kalıyor. Teknelerin hemen hemen tamamı buraya uğruyor. Adı gibi tam bir akvaryum burası. Balıklarla birlikte yüzüyorsunuz. Yalnız burası için bir uyarımız var. Hafif çaplı boğaz akıntısı olduğu için suyun akışı sizi sürükleyebiliyor. İyi yüzme bilmiyorsanız ya da kondisyonunuz iyi değilse pek açılmayın.

Google Maps konumu için tıklayın.

Eski Kilise

Akvaryum Koyu’ndan 10 dakika sonra sıradaki yer burası. Hem koy olarak harika, hem de tarihi kalıntılar var. İkisini birlikte gezebilirsiniz. Yalnız burada yanınızda deniz ayakkabısı olmasında fayda var çünkü karaya çıkıp gezerken çıplak ayak ile yaralanma riskiniz bulunuyor.

Google Maps konumu için tıklayın.

Kekova’da her yer batık antik kalıntılarla dolu!

Batık Şehir

Tekne turundaki en heyecan verici kısma geldik. Bir üstteki yeri gezdikten sonra tekneler genelde buradan geçiyor. Burada zamanında karada olan binalar, evler ve dükkanları göreceksiniz. Kimi komple su altında, kimi de yarı su altında yarı da karada. Hatta merdivenlerin bir kısmının karada, devamının suda olduğu yapılar ilgi çekiciydi.

Binanın devamı su altında.

Antalya Alanya Plajları

Kleopatra Plajı

Alanya’nın en iyi plajlarından biri. Son derece uzun bir kumsala sahip. Arka tarafında oteller ve işletmeler bulunuyor. Ayrıca plaja giriş ücretsiz. Bununla birlikte şezlong ve şemsiye de kiralayabilirsiniz.

Kleopatra Plajı’nın henüz sakin saatleri.

Genelde kum olan plajlar çabuk derinleşmez ancak burası çabuk derinleşiyor. Bu nedenle çocuklu aileler bu konuda dikkat etmeliler. Ayrıca dalgalı olduğu günlerde de yetişkinler için eğlenceli olurken, çocuklar için aksiyon dozu fazla kaçabilir. Tabii bu özellikler sizi korkutmasın harika bir yer, harika bir deniz!

Google Maps konumu için tıklayın.

Damlataş Plajı

Alanya Kalesi’nin batı kıyısından denize girmek isterseniz işte orası Damlataş Plajı oluyor. İncecik kumlara sahip. Ancak denizin başladığı noktada taşlar var. Ve bu taşlık kısım kaygan olabiliyor. Bu konuya dikkat etmelisiniz. Kleopatra Plajı’nın hemen yanında bulunuyor burası.

Hafif bir koy havası da yok değil.

Burada da şemsiye ve şezlong kiralamanız mümkün. 2 şezlong için 30 TL fiyat talep ediliyor. Ancak tabii ki giriş ücretsiz olduğu için kendi şemsiyenizi de kullanabilirsiniz.

Google Maps konumu için tıklayın.

Galip Dere Halk Plajı

Şezlong ve şemsiyenin ücretsiz olduğu bir plaj. Ancak gördüğümüz kadarıyla çok erken saatlerde doluyor bunlar. Bu nedenle en geç 9 civarı plajda olursanız kapma şansınız var.

Şehrin tam merkezinde bulunduğu için genelde kalabalık oluyor. Kalabalık demek de kirlilik ihtimali demek olduğu için beklentilerinizi çok yüksek tutmamanızı öneriyoruz. Çünkü gemilerin geçtiği yere de yakın olduğu için pek iç açıcı değil açıkçası.

Google Maps konumu için tıklayın.

İncekum Plajı

Alanya’daki bizce en iyi plaj burası. Harika bir kumsal, son derece sığ deniz, tertemiz çevre… Alanya’nın merkezine 30 kilometre mesafede bulunmakta. Burada en çok hoşumuza giden şey denizin son derece berrak olmasıydı. Dibini seyrederek balıklarla yüzmek pek eğlenceli!

Şarkı Ortaçgil’den geliyor: Denize Doğru.

Otopark imkanı mevcut ve fiyat 5 TL. Ayrıca plaja giriş ücretsiz ancak şezlong ve şemsiye kiralamak isterseniz, bunun da ücreti iki şezlong ve bir şemsiye için 40 TL. Plajda kafe, duş, giyinme kabini ve tuvalet var. Zaten bu bölge çok sayıda otel ve pansiyonu da barındırıyor.

Google Maps konumu için tıklayın.

İncekum Orman Kampı

Antalya Plajları yazımızdaki en sevdiğimiz yerlerden birini anlatalım dedik ve hazır yeri gelmişken buradan da size bahsetmek istiyoruz. Antalya kamp alanları ya da Alanya kamp alanları diye arattığınızda karşınıza çıkacak yerlerden birisi de burası. Denize sıfır konumu, ormanlık olması ve mekanın güzelliği ile harika bir kamp alanı burası. Aynı zamanda içinde bulundurduğu koy da tek kelimeyle “harika”!

Fotoğraf işletmeye aittir.

Kamp alanı bekar ve aile bölümü olarak ikiye ayrılmış durumda. Eğer kendi çadırınız varsa 1 gecelik fiyat 60 TL, çadırınız yoksa 100 TL. Bununla birlikte buzdolabı kullanacaksanız da fiyat 20 TL. Diğer tavsiyemiz ise minimum 10 metre boyunda priz uzatması götürmeniz olacak. Çünkü ulaşım için mesafeler biraz fazla.

Google Maps konumu için tıklayın.

Telefon: 0242 517 16 11

Oba Beach

Öncelikle burayı neden ekledik hemen onu açıklayalım. Alanya’da yazın deniz sıcaklığı neredeyse 28-29 dereceye varıyor yer yer. Bu nedenle de zaten dışarısı 40 derece olunca serinleme hissetmek zor oluyor. İşte burası yanından akan dere nedeniyle diğer plajlara göre daha soğuk bir suya sahip. Hal böyle olunca, serin deniz suyu sevenlerin imdadına bizce yetişiyor!

Deniz taşlık olunca renkler de mavi ve tonları haline bürünüyor haliyle…

Plaj derinlik olarak dar, kayalık yerleri var ve hemen derinleşiyor. Ancak sonuçta Alanya burası ve en merkezi yerler hariç deniz hep güzel. Bu nedenle biz de burayı listemize ekleyip tavsiye listemize aldık.

Google Maps konumu için tıklayın.

Tosmur Beach

Alanya’daki ikinci serin sulara sahip yere geldi sıra. Buraya Dim Çayı akıyor değerli okurlarımız. Yani Dim Çayı demek, denizin buz gibi suyla buluşması demek. Bundan ötürü de deniz suyu sıcaklığı nispeten düşük. Kimileri serin ya da soğuk deniz sevmez ama bize Alanya sıcağında ilaç gibi işin doğrusu.

Sahil çakıl taşları ve kumlarla karışık durumda. Tabii aynı zamanda hızlı da derinleşiyor. Bu nedenle çocuklu ailelerin dikkat etmesini öneririz. Ayrıca iki şezlong ve bir şemsiye ücreti 40 TL.

Google Maps konumu için tıklayın.

Antalya Kaş Plajları

Patara Plajı

Dümdüz upuzun bir plaj! Genelde de oldukça dalgalı. Buraya kadar gelmişken tabii ki denize girmeden olmaz. Ayrıca caretta caretta kaplumbağalarının yumurtalarını bıraktığı ender sahillerden birisi de burası. Şanslı gününüzdeyseniz belki bu güzel hayvanları görebilirsiniz.

Google Maps konumu için tıklayın.

Kaputaş Plajı

Antalya Plajları yazımızın en popüler yerlerden birine geldi sıra. Kaputaş Plajı’nın fotoğraflarını mutlaka görmüşsünüzdür bir yerlerde. Emin olun ki, fotoğraflardaki halinden daha da güzel! Tatilinizin 1 gününü buraya ve aşağıdaki Seyrek Çakıl Plajı ile Tek Kişilik Plaj’a ayırmanızı öneririz.

Türkiye’nin en özel plajlarından Kaputaş Plajı.

Bulunduğu coğrafya enteresan öncelikle. Derin ve dar bir vadinin deniz ile buluştuğu bir yerde bulunuyor. Yolu dar ama manzaralı. Otopark konusunda biraz problem var ancak bulunduğu yer itibariyle doğal bir durum. Siz de yol boyunca uygun gördüğünüz yere aracınızı park edip devam edeceksiniz mecburen.

“Bu yolu gitmeye değiyor mu peki” derseniz, cevabımız kesinlikle evet! Yalnız burada bir uyarı yapalım, plaja inmek için çok sayıda merdiven inip çıkma işi olduğu için yaşlılar ve kondisyonunda problem olan kişileri zorlayabilir.

Plaja giriş ücretsiz. 2 şezlong 1 şemsiye ücreti ise 30 TL. Fiyat makul diyebiliriz. İçeride kafe bulunuyor. Yiyecek içecek sıkıntısı yok bu nedenle. Tabii tuvalet, duş ve giyinme kabini de mevcut.

Google Maps konumu için tıklayın.

Seyrek Çakıl Plajı

Bizim Kaputaş’tan daha çok ısındığımız plaj burası oldu. Bunun ilk nedeni de tabii ki daha az kalabalık olması. Kaputaş’a göre yarı yarıya daha az insan var diyebiliriz.

Belediyenin işlettiği derli toplu ve tertemiz bir plaj burası. Otoparkı mevcut. 2 şezlong ve 1 şemsiye 30 TL. Loca ise 40 TL. Duş, tuvalet, kafe, giyinme kabini mevcut.

Seyrek Çakıl plajı da tavsiye ettiğimiz yerlerden.

Deniz ve plaj tarz olarak Kaputaş ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. Orası çok kalabalık gelirse burayı da tercih edebilirsiniz. Antalya Plajları yazımızın en sürpriz yerlerinden biri oldu bizim için.

Google Maps konumu için tıklayın.

Tek Kişilik Plaj

Bu ismi buraya herhalde keşfedenlerden biri koymuştur diye düşünüyoruz. Kaş’ta bizim sen sevdiğimiz yerlerden biri oldu. 15-20 metre uzunluğunda, kayalıkların arasında mini bir plaj burası. Tek kişi olmasa da 10 kişiye kadar alır gibi geldi bize.

Kaş’taki en özel yerlerden biri bizce burası!

Merdivenlerle plaja kadar inebiliyorsunuz. Kumu ve suyunun rengi harika. Yol üzerinden geçerken mutlaka şans vermenizi öneririz. Seyrek Çakıl Plajı’ndan 5 dakika sonra Antalya yönüne doğru giderken ulaşacaksınız. İsimsiz olsa da, çok az kişi bilse de Antalya Plajları yazımızın sürpriz noktalarından biriydi hiç kuşkusuz.

Google Maps konumu için tıklayın.

Akçagerme Plajı

Kaş merkezde yer alan bu plajın Türkiye’de henüz başka yerde görmediğimiz bir özelliği var. Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından işletiliyor.

Denize çok sakin ve hemen derinleşmiyor. Ufak taşlardan oluşan bir plajı olsa da rahatsız edici değil. Özellikle çocuklu aileler için kesinlikle tavsiye ederiz. Deniz çok berrak olduğu için su altını gözlemlemek burada çok keyifliydi.

Kaş’ın çocuklu aileler en uygun yerlerinden.

Şemsiye 10 TL, şezlong da 10 TL. Kafe ve ufak bir restoran bulunuyor. Konfor olarak gayet iyi işletildiğini söyleyerek bitirelim.

Google Maps konumu için tıklayın.

Telefon: 0242 839 72 53

İnceboğaz Plajı

Burada bir halk plajı, bir de ücretli işletme var. Denizin rengini görünce kesinlikle burada denize girmeliyiz deyip suya doğru gideceğinizi düşünüyoruz.

Kaş’taki diğer favorimiz.

Ücretli kısımda fiyatlar ortalamanın biraz üzerinde. Şezlong fiyatı 25 TL. Bira ise 30-50 TL arasında.

Google Maps konumu için tıklayın.

Telefon: 0532 774 10 62

Kaş Belediyesi Halk Plajı

Adından anlaşılacağı üzere belediye tarafından işletilen bu plaja giriş ücretsiz. Şezlong ve şemsiye ücreti ise sırası ile 10 TL ancak kiralamak zorunda değilsiniz. Otoparkı bulunuyor ve ücretsiz. Kafeteryası mevcut. Kaş’ta en sevdiğimiz yerlerden birisi burası oldu.

Google Maps konumu için tıklayın.

Belediyenin çok çok iyi işlettiği bir yer.

Hidayet Koyu Plajı

Bu koy resmen bir doğa harikası! Biz tek tek keşfederken burayı gördüğümüzde denizin rengine, ortamın güzelliğine, manzarasına hayran kaldık.

Buranın tek problemi günün belli bir saatinden sonra fazla kalabalık olması. Sabah en geç 09:̂30’a kadar giderseniz en iyi yerlere geçebilirsiniz. 10:00’dan sonra arka taraflarda yer kalıyor. Sonra ise şansınıza kalmış.

Yoğun yerlerden rahatsız olmayanlara…

Girişte verilen 70 TL ücret haricinde, 10 TL şezlong ve 20 TL şemsiye ücreti veriyorsunuz. Fiyat pahalı diyelim bu nedenle. Otoparkı da mevcut. Bu kadar para verince de tesiste diğer imkanların olduğunu da ekleyelim.

Google Maps konumu için tıklayın.

Telefon: 0532 267 52 55

Büyükçakıl Plajı

Burası Kaş’taki en farklı plaj. Çünkü diğer yerler gibi kumsal ya da ufak taşlardan oluşmuyor. Bildiğiniz koca koca taşlar var. Deniz ayakkabısı olmadan biraz zorlanabilirsiniz bu nedenle.

Kaş ufak bir yer ancak koy ve plajları muhteşem!

Alt kısmından soğuk su kaynakları denize karıştığı için suyu diğer yerlere göre nispeten soğuk. Ama tabii Antalya’da deniz suyu ne kadar soğuk olabilir ki diyecek oluyorsunuz hemen tahmin ediyoruz…

Şezlong ve şemsiye ücreti 30 TL. Etraftaki işletmelerin tamamı kaliteli ve hizmet de başarılı.

Google Maps konumu için tıklayın.

Antalya Otelleri

Antalya, Türkiye’deki birçok harika otele ev sahipliği yapan bir şehir. Ayrıca her bütçeye göre onlarca alternatif barındırıyor.

En iyi otellerden harika fiyatlarla rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fethiye

Fethiye’yi keşfetmek için tıklayın.

Akyaka

Fethiye’yi keşfetmek için tıklayın.

Datça

Fethiye’yi keşfetmek için tıklayın.

Çeşme

Fethiye’yi keşfetmek için tıklayın.

Urla

Fethiye’yi keşfetmek için tıklayın.

Böylece Antalya Plajları yazımızın sonuna geldik. Şimdiden iyi tatiller diliyoruz…